events

BLIKOPENERS: SUMMER SCHOOL
26 aug - 1 sep 2017

Ben jij tussen de 15 en 19 jaar oud, woon je in Amsterdam en wil jij alles weten van Keith Haring? Geef je dan op voor de Summer school!

Stedelijk Museum
Toegang

Aanmelden? Mail naar n.ankersmit@stedelijk.nl

Het Stedelijk biedt een week lang dagelijks een programma rondom het werk van Keith Haring. Dompel je onder in streetart, ontmoet kunstenaars en ga natuurlijk ook zelf aan de slag!

Het Stedelijk Museum is het grootste museum voor moderne kunst en vormgeving in Nederland. Het Stedelijk Museum verzamelt en toont schilderijen, foto’s, beelden, sieraden, designobjecten, tekeningen, video’s en films.

WAT EN WANNEER EN HOE?

• Stedelijk Summer school
  • 26 augustus tot en met 1 september van 12.00 tot 17.30 uur (1 september 20.00-21.30 uur)
  • Rondleidingen, stadswandelingen, workshops, ontmoetingen met kunstenaars enz.
  • Helemaal gratis!
  • 15 plaatsen beschikbaar

AANMELDEN

Enthousiast? Meld je snel aan. Stuur vóór 20 juli een filmpje waarin je uitlegt waarom jij de Stedelijk Summerschool echt niet mag missen. Mail hem naar n.ankersmit@stedelijk.nl

VOORWAARDEN

• Deelname aan de Stedelijk Summerschool is helemaal gratis. Wel verwachten we dat je iedere dag aanwezig bent
  • Je hebt er heel veel zin in
  • Kennis over kunst is geen must!
  • Het Stedelijk Museum geeft iedereen gelijke kansen. Aanmeldingen van alle jongeren tussen de 15 en 19 jaar die in Amsterdam wonen zijn welkom; ongeacht opleiding, afkomst of kennis van kunst.

Het Stedelijk Museum maakt een selectie uit de aanmeldingen. Na 20 juli krijg je binnen een week bericht of je geselecteerd bent.