events

Teijin Auditorium, Stedelijk Museum Amsterdam
Toegang
€ 34,50 p.p. (inclusief entreeticket), € 19,50 p.p. voor museumkaarthouders

Reserveren is verplicht. Stuur een e-mail naar marketing@stedelijk.nl

Courtesy of the artist

De tentoonstelling 'Marcel Wanders: Pinned Up' bevat ruim 400 ontwerpen uit het hele oeuvre van Wanders, dat de periode beslaat van eind jaren tachtig tot nu. Daarnaast zijn er foto’s van interieurs te zien, evenals ontwerptekeningen, prototypes, experimenteel werk in kleine oplagen en sculpturale objecten ontwikkeld voor speciale projecten.

Na een ontvangst met koffie en iets lekkers zal conservator industriële vormgeving en samensteller van de tentoonstelling Ingeborg de Roode een eenmalige lezing geven over het werk van Wanders.

Programma

• 11.00 uur: inloop met koffie  of thee en iets lekkers (geïnspireerd op het werk van Wanders)
  • 11.30 uur: start lezing Ingeborg de Roode, samensteller van de tentoonstelling en conservator industriële vormgeving.
  • 12.15 uur: einde lezing en de mogelijkheid tot het stellen van vragen.
  • 12.30 uur: mogelijkheid tot bezoek museum op eigen gelegenheid
  • 18.00 uur: sluitingstijd museum