gallery talks

geurt imanse
19 okt 2012

Geurt Imanse
Geurt Imanse

Tijd: 15.00 - 16.00 uur
Locatie: Schiphol Hal (entréehal)
Voertaal: Nederlands
Entree: Bezoekers betalen uitsluitend entree voor het museum (kortingen zijn van toepassing).
Reserveren: Reserveren is verplicht. U kunt voor dit evenement reserveren door een e-mail te sturen naar reservations@stedelijk.nl, met daarin vermeld uw volledige naam, e-mail adres en telefoonnummer, en de naam en datum van de activiteit die u wilt bezoeken.

Na de heropening van het museum zet het Stedelijk de serie stedelijk|gallery talks voort, waarbij bekende wetenschappers, kunstenaars, curatoren en critici vanuit hun eigen expertise en achtergrond een rondleiding verzorgen langs een selectie van tentoongestelde werken in het museum.

Geurt Imanse, Hoofd Collecties bij het Stedelijk, zal tijdens deze middag een Gallery Talk verzorgen.

Meer informatie over de spreker:

Geurt Imanse was Hoofd Bibliotheek van het Stedelijk Museum van 1981 tot 1990, Hoofd Documentatie en Onderzoek van 1990 tot 1995, Hoofd Museale Zaken van 1996 tot 1998 en senior conservator schilderkunst en beeldhouwkunst van 1998 tot 2003. Van 2003 tot 2005 was Imanse Interim Hoofd Museale Zaken, en sinds 2005 is hij Hoofd Collecties bij het Stedelijk. Hij is de samensteller van diverse tentoonstellingen, onder meer 'Commitment', 'Bjarne Melgaard', 'Kabinet: a contemporary artists’ journal from St. Petersburg' en een tentoonstelling over de Khardzhiyev-Chaga Foundation.