gallery talks

Isa Genzken door de ogen van Cas Hieltjes
12 feb 2016

Bekende sprekers op het gebied van beeldende kunst, architectuur, muziek en mode werden uitgenodigd om hun visie en perspectief op de tentoonstelling Isa Genzken: Mach Dich hübsch! te delen. 

Locatie
Stedelijk Museum
Tijd
15.00 - 16.00 uur
Voertaal
Nederlands
Toegang
Entreeprijs Stedelijk Museum + € 2,50
Reserveren

Noodzakelijk. Stuur een email naar reservations@stedelijk.nl met uw volledige naam, email-adres, telefoonnummer en de datum waarop het programma plaatsvindt dat u wilt bezoeken.

Foto: Sanja Marusic
Foto: Sanja Marusic

De sprekers zullen een kleine groep bezoekers langs hun persoonlijke selectie van werken in de tentoonstelling leiden. In deze reeks gallery talks wordt een breed scala aan aspecten uitgelicht en worden interdisciplinaire verbanden gelegd met de centrale thema’s in Isa Genzkens oeuvre. 

                              Over Cas Hieltjes

Cas Hieltjes werd bekend als zanger van de band Go Back to the Zoo, waarmee hij een gouden plaat haalde en o.a. op Pinkpop en Lowlands optrad. Minder bekend is dat hij tussen de optredens door ook een studie Algemene Cultuurwetenschappen volgde, waarvoor hij onderzoek deed naar de rol van kwantificeerbaarheid in het museale veld. Tijdens zijn master Museumstudies onderzocht hij de invloed van het beleid van Stedelijk-directeur Willem Sandberg op dat van diens opvolgers Wim Beeren en Edy de Wilde. Momenteel werkt hij aan de afronding van het eerste album van zijn nieuwe band St. Tropez.

Praktische informatie over de gallery talks

De gallery talks in de serie Isa Genzken: Mach Dich hübsch! worden gegeven door vijf sprekers, ieder vanuit een eigen discipline. Alle gallery talks kunnen afzonderlijk worden bijgewoond.

stedelijk|forum, 15 jan 2016
Isa Genzken door de ogen van Melanie Bonajo
Taal: Nederlands
Locatie: Tentoonstellingszalen
Meer info

stedelijk|forum, 22 jan 2016
Isa Genzken door de ogen van Arno van Rosmalen
Taal: Nederlands
Locatie: Tentoonstellingszalen
Meer info 

stedelijk|forum, 29 jan 2016
Isa Genzken door de ogen van Valentijn de Hingh 
Taal: Nederlands
Locatie: Tentoonstellingszalen
Meer info 

stedelijk|forum, 19 feb 2016
Isa Genzken door de ogen van Willem de Rooij
Taal: Nederlands
Locatie: Tentoonstellingszalen
Meer info