workshop

HET VELUM TOT LEVEN GEBRACHT MET TON MEYER
10 dec 2017

Ben je tussen 6 en 12 jaar en vind je het leuk om te leren van kunstenaars en vormgevers? Elke zondag van 14.00 tot 15.45 uur kun je meedoen aan een bijzondere workshop in de studio’s, steeds met een ander thema.

Melden bij de infobalie
Toegang
Entreebewijs Stedelijk Museum (t/m 18 jaar gratis)

Noodzakelijk. Stuur vóór vrijdag 8 december 12:00 een email naar educatie@stedelijk.nl met uw volledige naam, e-mailadres, telefoonnummer en de datum waarop het programma plaatsvindt dat u wilt bezoeken.

Op de dag zelf is reserveren van deze workshop (indien niet volgeboekt) ook mogelijk bij de infobalie in het museum.

Zoveel krioelende poppetjes kun je ontdekken in het velum. Wat doen ze daar? In de workshop van zondag 10 december met Ton Meyer gaan we acterend het velum tot leven brengen. Samen bedenken we er een verhaal omheen. Oefenen, oefenen, oefenen. En dan! Het velum uitvoeren!