workshop

Tekeningen als hersendraadjes - door Claudie de Cleen
26 mei 2013

Ben je tussen 6 en 12 jaar en vind je het leuk om te leren van kunstenaars en vormgevers? Elke zondag van 14.00 tot 15.45 uur kun je meedoen aan een bijzondere workshop in de studio’s, steeds met een ander thema.

Tijd
14.00 - 15.45 uur
Reserveren
Uitverkocht
Claudie de Cleen, Very Full of Mind
Claudie de Cleen, Very Full of Mind

Voor tekenaar en illustrator Claudie de Cleen is tekenen alsof er een dun draadje vanuit je hoofd via je arm en hand naar het papier loopt. In een tekening kun je laten zien wat je voelt en denkt. Maar hoe zet je dat nu op papier? En wanneer is het af? Onderzoek met Claudie hoe papier werkt als ruimte voor je gedachten.

Bekijk hier het complete aanbod kunstenaarsworkshops.

AANMELDEN

* Helaas is deze workshop al vol, maar je kunt je nog wel opgeven voor de wachtlijst of voor andere workshops.

Meld je aan voor een workshop met een e-mail aan educatie@stedelijk.nl. Aanmelden is mogelijk tot vrijdag 9.00 uur. We willen zoveel mogelijk kinderen de kans geven om mee te doen. Daarom kan elk kind zich inschrijven voor maximaal drie workshops per kwartaal. Wacht niet te lang; het aantal deelnemers is beperkt!

TIP

Tijdens workshops kunnen ouders/begeleiders deelnemen aan de instaprondleiding die om 14.15 uur start bij de informatiebalie. Aanmelden voor deze rondleiding is niet nodig.