workshop

Wilde manieren - door Rop van Mierlo
5 mei 2013

Ben je tussen 6 en 12 jaar en vind je het leuk om te leren van kunstenaars en vormgevers? Elke zondag van 14.00 tot 15.45 uur kun je meedoen aan een bijzondere workshop in de studio’s, steeds met een ander thema.

Tijd
14.00 - 15.45 uur
Reserveren
Uitverkocht
Rop van Mierlo
Rop van Mierlo

Rop van Mierlo is vormgever en tekenaar, je kent hem misschien van zijn boek ‘Wilde Dieren’. Dieren tekenen doe je wel vaker, maar hoe maak je een wild dier? Rop laat je op een hele nieuwe manier tekenen en schilderen. Met een blinddoek voor en een plank hout in de aanslag. Et voila: wilde manieren op papier!

Bekijk hier het complete aanbod kunstenaarsworkshops.

AANMELDEN

* Helaas is deze workshop al vol, maar je kunt je nog wel opgeven voor de wachtlijst of andere workshops.

Meld je aan voor een workshop met een e-mail aan educatie@stedelijk.nl. Aanmelden is mogelijk tot vrijdag 9.00 uur. We willen zoveel mogelijk kinderen de kans geven om mee te doen. Daarom kan elk kind zich inschrijven voor maximaal drie workshops per kwartaal. Wacht niet te lang; het aantal deelnemers is beperkt!

TIP

Tijdens workshops kunnen ouders/begeleiders deelnemen aan de instaprondleiding die om 14.15 uur start bij de informatiebalie. Aanmelden voor deze rondleiding is niet nodig.