Zalen in ombouw
27 feb 2017

Stedelijk Museum, oude gebouw (A.W. Weissman, 1895) en nieuwbouw ontworpen door Benthem Crouwel Architekten. Foto John Lewis Marshall.

Op het moment werkt het Stedelijk aan de herinrichting van de benedenverdieping. Het vormgevingscircuit op de begane grond is om die reden tijdelijk gesloten (zaa; 0.23 - 0.26). Vanaf medio 2017 zal er en nieuwe presentatie hoogtepunten uit de collectie te zien zijn op de benedenverdieping, werken uit de collectie moderne en hedendaagse vormgeving zullen hier een onderdeel van gaan vormen.

Seth Price: Social Synthetic, vanaf 15 april 2017
Op de eerste verdieping (zaal 1.18 t/m 1.31) wordt gewerkt aan de inrichting van de tentoonstelling Social Synthetic van de Amerikaanse kunstenaar Seth Price.

Bekijk (een selectie van) de hoogtepunten uit de collectie die op dit moment in het museum te zien zijn.

The Beanery keert in het voorjaar van 2017 weer terug.
Bekijk de video over de restauratie van The Beanery: